why does my heart feels so bad?


Är du tillräcklig?

Har du någon gång kännt att du sovit men inte tillräckligt?
Att inte känna sig tillräcklig är nog en av de känslorna som jag förkastar mest.
Känslomässig dvala med tusen tankar på tusen olika saker.
Varför kan jag inte bara vara lite rationell och inte rädd.
Livrädd för att inte kunna räcka till att vara otillräcklig och inte kunna ge tillräckligt.
Att erkänna att jag är livrädd är inte direkt attraktivt eller spännande.
Att inse sina begränsningar innebär det att även jag genomskådat mig själv
och även alla andra gör det samma?

Är man som mest levande när man är som minst levande?
eller
är man som minst levande när man är som mest levande?

Sometimes its hard to be a woman.






När jag hör Tammy Wynettes stand by your man, ser jag ett senario framför mig där undertecknad med högsta närvaro och inlevelse mimar till denna fantastiska låt på en bardisk nära dig.
Varje höjning kunde jag pricksäkert och visade således detta med att peka ut i lokalen ja med hela handen.Med bästa lidelse kved jag ut dessa textrader till min publiks fulla förundran då jag inte är född till entertainer och avskyr sådant i allmänhet.

Denna låt är fortfarande lika fantastisk som den var då och ja, If you love him you forgive him even though he´s hard to understad and if you love him Oh be proud of him ' Cause after all he´s just a man.

Att anta men aldrig bevisa och allt är sant i dig själv.



Jag tänker på hur människor lägger ut sina nät för att försäkra sig om något och hur de blygsamt frågar och förväntar sig direkta svar.Att inte tillämpa ärlighet och tydlighet är på något sätt en lögn som uppenbarar sig för andra och till och med för dig själv.

Att ljuga för sig själv och skapa inkorrekta illusioner är kanske något som vi gör för att just klara av sanningarna. Det finns alltid olika sanningar och det svåra är ju att veta vilken som är min och vilken som jag skall ta till mig.Att inse sanningen är väl som att kanske se sig själv besegrad i vad det än gäller.

 

Det behöver inte vara positivt eller negativt utan precis som mycket annat är sanningen flytande och inte alls konkret.

 

Även om vi står för vissa saker en tid kan vi inte lova att det vi en gång sagt stämmer om tio eller tjugo år. Jag tror inte heller att vi ska hänga upp oss över det och se det som ett nederlag tvärtom.

 

”Den objektiva sanningen i en värld utanför människans sinnesupplevelser existerar en absolut sanning vars sanningshalt är oberoende av den individuella perceptionen. ”

 

Att anta men aldrig bevisa och allt är sant i dig själv.


RSS 2.0