I was definitely made for these times.




Söndag och tyda drömmar in i minsta detalj.

Frustrationen har en närvaro på högsta nivå.
Jag ber till ödet att det nu skall lösa sig. Jag ber fan aldrig om något!

Får man klaga?
Då skulle jag gärna vilja göra det!
Jag tycker inte om: csnsocamspmsntihtcsj!
Ni förstör för mig!


tack!

Bring It big plans!




Sjukdomen har äntligen nått mig, känner mig som ett kolli som ligger och måste ta smärtlindrande för att kunna sitta.
Inte för att jag känner mig speciellt sjuk bortsett från kollikänslan eller att det är synd om mig,jag har lyckats utveckla någonslags illska över min förkyldning.
Det är ganska humoristiskt och mellan hostandet svär jag över smittans källa.

Tiden spenderas i soffan tittandes på film har hunnit med
tre filmer av äkta svensk kvallité = sorgligt dåliga filmer.

Första var Maria Bloms "Fishy" som kort och gott handlar om en sunkig kille som bor med sin sunkiga tjej i Fisksätra som jag förstått är en förort till sveriges huvudstad.Flickvännen flyttar till sälen för att jobba som bartender(hallå?) och pojkvännen börjar hänga med den sunkiga men ack så hippa och frisläppta grannen. De går på promenader och han visar henne "fiskis"  Ja och sedan ligger de med varandra i hans äckliga plyschsoffa.
De har addidasbrallor och blonderat hår tittar på "Heja Björn" och dricker öl.
En film om absolut ingenting i en förort nära dig!

Andra ut var Jan Troells "Maria Larssons Eviga Ögonblick" filmen som baserar på hemmafrun Maria som får en kamera och börjar fota tills sin mans självklara missnöje. Hon har arton ungar med sjömannen Micke P (under hela filmen är han svettig,skiten,full och har ett stort skepp tattuerat på ryggen) som är lätt alkoliserad och spelar dragspel för alla barnen. Filmen är precis som man kan tänka sig en tidig berättelse från början av 1900-talet. De är fattigt och de är nykterhetslöften och utedass och det går att titta på. Lite "Utvandrarna" känsla men helt okej.

Tredje filmen är en amerikansproducerad film om en judisk utbrytargrupp som gömmer sig i skogen för att inte hamna i koncentrationsläger.Hårddraget handlar filmen om det,mer vet inte jag för tio minuter in i filmen börjar jag tokgråta men jag tror säkert även denna är sevärd!

Sedan såg jag tjugo minuter på Melodifestivalen ( petra mede hann byta kläder tjugo gånger så jag antar att det var tjugo minuter jag såg) alltså seriöst vad är detta? Killen hela dagen han som älskade fläcktar,stackarn eller hårdrocksbruden först ut, snacka om läskig brud synd att inte hon gick vidare och vann hade varit kul om hon tävlade i Moskva med sina "onda dansare"

Nu skall jag lyssna på Willie Nelson "on the road again" om och om igen
jeesus vad bra tips jag har gett nu!

Att inge lust eller Norge vårt Thailand


Jag är hemma igen, hyponotiserad över fjäll och fjordar.
Norge är ett vackert land och jag är helt säker på att under våra fyra dagar där blev varje stad lite vackrare.
Fiskebyarna har vänts uppochner och vi har dansat oss tokiga,skrattat åt norrmänen som aldrig kommer bli logiska för fem.
Jag är uppe och vill aldrig komma ner,inte än på ett tag i alla fall.

Nu skall jag sova en vecka.


RSS 2.0